Schreurs Project

Experts in wonen en vormgeven van jouw dromen.

Image Alt

Portfolio

Woning familie Schelfhout

Woning familie Schelfhout

Familie Schelfhout, Neeroeteren

Vanaf de vide onder het zadeldak van de oude boerderij kijk je neer op de sfeervolle landelijke keuken van de familie Schelfhout. Hier komen oude tradities en nieuwe technologie├źn complexloos samen. En draait alles om optimaal ruimtegebruik. Met veel oog voor detail zoals de zwevende L-vormige leggers in hetzelfde hout als de keukendeur en een discrete nis voor het koffiezetapparaat. Met evenveel respect voor het karakter van het gebouw gaven we ook de berging een totale make-over. De authentieke balken bleven behouden en een oude doorgang herbergt nu een praktische wastafel. Maatwerk dat ook voor de dressing onder het hellende dak de nodige creativiteit en expertise vereiste.

Datum:
Categorie:
Project:

Woning familie Schelfhout

Plaats:

Neeroeteren

Afspraak maken?