Schreurs Project

Experts in wonen en vormgeven van jouw dromen.

Image Alt

Over ons

Over ons

Over Schreurs Project

Experts in wonen & het vormgeven van jouw dromen.

Vernieuwd vakmanschap

Welkom in ons in-huis ontwerpatelier. Hier komen concepten en 3D-plannen tot leven. Gestoeld op oude tradities en ambachtelijk vakmanschap, geschoeid op hypermoderne leest en een innovatieve visie. Dankzij een state-of-the-art machinepark in combinatie met generatieoverschrijdende kennis en een trouwe ploeg van gepassioneerde schrijnwerkers en plaatsers. Het resultaat? Maximaal wooncomfort met een minimum aan zorgen. Zodat thuiskomen nóg leuker wordt!

Maten, makers, maatwerk

Kortom: Schreurs is jouw perfecte thuis-match! Voor een upgrade van élke ruimte in jouw woning. Van koken tot cocoonen en van wellness tot werkplek. Met een doordachte visie op ruimte, aandacht voor de juiste looplijnen en oog voor detail. Dat blijkt al meteen bij een bezoek aan onze toonzaal: 1000 m² aan inspiratie en stijlen. Kom langs en beschrijf ons jouw ultieme thuisgevoel. In alle vertrouwen. Dan maken wij het waar. Precies op maat en 100% volgens afspraak. Want een woord is een woord.

Trots op traditie

En dat steken we niet onder stoelen of banken. Hout zit in ons DNA. Al sinds 1898. Bijna een eeuw geleden maakte Jozef Schreurs karren en kruiwagens. In de jaren vijftig ontstond een solide bouwbedrijf voor ramen, deuren, keukens en nadien ook meubelonderdelen. Onze goesting in creatieve en pasklare oplossingen leidde tot een maatwerkbedrijf voor kasten, meubels en wanden. En in 1991 tot het huidige Schreurs Project, jouw partner voor totaalinterieur op maat.

Afspraak maken?